Opiniones sobre Can Varilla

8
(4 opiniones realizadas)
 • Calidad/Precio
  6,6
 • Trato
  8
 • Instalaciones
  6,6
 • Limpieza
  9
 • Confort
  7,6
 • Situación
  9
Mayo 2022 - Familias
Vam estar a la casa a finals de maig.
He de dir que, malgrat la casa és bonica, no ho és tant com sembla a les fotografíes.
Les escales perillosíssimes, tant per a petits com per a grans.
Malgrat hi ha diversos lavabos i dutxes a la casa (la majoria en la mateixa estança, en una planta diferent a les habitacions), aquests no estàn situats dins les habitacions...
La piscina estava força bruta i per la nit feia moltíssim soroll. Vam demanar si ens podien sol·lucionar aquest aspecte (des de les 2 habitacions que donaven a la piscina, el soroll era mooooolt fort), ens van dir que no, que no podiem parar la depuradora i que no la podien posar en una altra hora del dia (nosaltres durant el matí erem fora, d'excurssió).
Ens va costar força trobar la casa, ja que el navegador ens va portar per un camí de cabres (ho dic per a que hi estigueu alerta).
Nosaltres hem estat a moltes cases rurals. Aquesta la més cara de totes i una de les pitjors; la relació qualitat preu no és adequada...
Publicado el: 17/06/2022 Ver valoración
¿Te ha parecido útil esta opinión?
EloÏse EloÏse
Bona tarda Aina,
Sabem que la masia té algunes característiques diferents com és l'escala de pedra restaurada força recta o el lavabo amb les dutxes, com comentes. Sempre posem en context a les persones que s'interessen per la casa ja sigui a través la descripció de la nostra pàgina web o posant l'enllaç directe a la descripció de la web en el correu de confirmació de la reserva i al correu que us enviem una setmana abans de l'arribada per poder organitzar la vostra estada. 
Pel que fa a la piscina, el mes de maig normalment no la tenim oberta, però al veure que feia tanta calor vam voler oferir el servei de piscina als clients més aviat. Les altes temperatures van fer que era necessari tenir el motor de la depuradora obert moltes hores per assegurar el bon manteniment de l'aigua. Quan ens vau demanar si es podia aturar us vam explicar que si l'aturavem ens feia patir que l'aigua vagi tornant tèrvola o verda per aquest motiu la nostra primera resposta va ser negativa. Cap grup anterior o posterior a la vostra estada ens ha comentat que la depuradora fes soroll així que no vam pensar que us podria haver molestar tant, ens sap greu.
La masia està situada al poble de Riudaura, tots els accessos a la casa són per carretera asfaltada. Pel que ens vàreu comentar a la vostra arribada google maps us va portar per una carretera rural una mica estreta però asfaltada en tot moment, us va fer fer una mica de volta.
Ens sap greu que la casa no hagi assolit les vostres expectatives i no l'hagueu pogut disfrutar 100%. Des d'Experiència Rural gestionem varies masies, totes elles amb aspectes diferents, esperem poder-vos atendre de nou en una de les altres masies i que aquesta sigui del vostre gust.
Salutacions,
L'equip d'Experència Rural
Junio 2021 - Gupos amigos
Masses escales i molt perilloses per a nens. Tot i això la casa molt neta, a un lloc fantástic
Publicado el: 28/06/2021 Ver valoración
¿Te ha parecido útil esta opinión?
EloÏse EloÏse
Moltes gràcies per la teva valoració i el comentari.

Es va conservar la estructura inicial de la casa amb la seva escala de pedra d'origen. Es una escala molt maca però si, irregular i dreta. Per això ho especifiquem en negretes a la descripció de la casa de la pàgina web. Tenim berranes a la 1a i 2a planta per evitar que nens petits vagin sols per les escales i es facin mal però és veritat que és un aspecte que s'ha de tenir en compte a l'hora de fer la reserva.

M'alegro que us hagi agradat el lloc i que hagiu gaudit de la vostra estada.

Moltes gràcies i salutacions,

Eloïse
Mayo 2016 - Gupos amigos
Es una casa muy agradable y tranquila, ideal para pasar unos dias, Tanto el pueblo como los alrededores muy bonitos. Y la propietaria Angie un encanto, te facilita todo, sumamente amable. Todo perfecto, por poner un pero....las escaleras!!
Publicado el: 17/05/2016 Ver valoración
¿Te ha parecido útil esta opinión?
1 Viajero encuentra útil este comentario
Diciembre 2015 - Familias
CASA MOLT CUIDADA I BEN EQUIPADA.
INCONVENIENT: ESCALES
Publicado el: 14/12/2015 Ver valoración
¿Te ha parecido útil esta opinión?
1 Viajero encuentra útil este comentario
Can Varilla
Área viajero
Entrar con tu cuenta
Pulsando entrar aceptas las condiciones de uso